Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Вересень » 7 » ...
14:36
...

Молоді нашоукраїнці вшанували пам‘ять героїв Холодного Яру

yar-msnu.jpeg17 квітня представники Молодіжного Союзу Наша Україна взяли участь у заходах із вшанування Героїв Холодного Яру (с. Мельники, Чигиринський район, Черкаська область). Лідер молодих нашоукраїнців Андрій Фіщук, Голова Київської міської організації Ярослав Рудківський та заступник Голови Київської міської організації МСНУ, член Президії материнської партії Ольга Бігус взяли участь у панахиді на могилі Василя Чучупаки та братській могилі холодноярців, поклали квіти до пам’ятника Героям Холодного Яру та Юрію Горлісу-Горському.

Після мітингу на місці останнього бою Василя Чучупаки, Андрій Фіщук зазначив, що «Україна гостро потребує нових героїв, які б діяли так само безкомпромісно, як герої Холодного Яру».

«Теперішня влада все більше нагадує окупаційний режим. Якщо в 20-х роках минулого століття окупантами були комуністи і каральні загони ЧК, то зараз Україну окупував кримінал, який захопив всю владу в українській державі. – зазначив Андрій Фіщук. – В українського народу ще є можливість висловити свою думку. Головне, щоби влада цю думку хотіла почути. Якщо влада залишиться такою ж далекою від народу, як і зараз, то люди будуть змушені скористатися досвідом холодноярців і максимально наблизити владоможців до землі».

Невдовзі відбулася реконструкція бою холодноярців з більшовиками та освячення зброї на берегах Гайдамацького ставу.

Переглядів: 518 | Додав: sokil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]