Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Вересень » 7 » ...
14:45
...

НАЛИВАЙЧЕНКО: Підтримати молодь - не творити «комсомол», а бути партнерами

nalyvaichenko-msnu1.jpgГолова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко закликав підтримувати молодіжні організації та їхні ініціативи. Про це він заявив 12 червня під час зустрічі з представниками молодіжних громадських організацій Прикарпаття. Участь у зустрічі взяли   активісти самоврядування чотирьох вузів та 22 молодіжні організації з усієї області.

«Ми маємо підтримати молодих активних людей у їхніх українських справах, аби влада зрозуміла, що ми не збираємося здавати позиції», - сказав він.

На думку Наливайченка, саме завдяки оновленню політики, приходу до неї молодих патріотів в Україні буде заборонено комуністичну партію і комуністичну ідеологію. «Є альтернатива «русскому міру» - це наш український світ і наша українська молодь», - сказав він.

При цьому Наливайченко наголосив, що підтримка не означає залежності молодіжних організацій від політиків. «Наше завдання – бути партнерами. Не очолювати молодь, не творити «комсомол», а дати молодим людям можливість реалізувати свої ініціативи», - сказав політик і закликав молодь творити українську справу, не боятися і бути впевненими у своїх силах.

Також голова політради «Нашої України» закликав молодіжні громадські організації долучитися до громадського комітету захисту чесних виборів, аби не дозволити спотворення волевиявлення громадян.

oleg-kasianchuk-msnu.jpg
«Зустріч молодих лідерів Франківщини з Валентином Наливайченком була дуже корисною. Було задано багато питань, на які було дано вичерпні відповіді», – ділиться своїми враженнями від зустрічі Олег Касіянчук, Голова Івано-Франківського обласного Молодіжного Союзу Наша Україна.

«Якщо партія прагне оновлення і залучає до цього молодь, то необхідно організовувати відповідне навчання, семінари, тренінги. Адже нове покоління молоді не має того політичного досвіду, який є в колишніх молодих активістів Студентської Хвилі Помаранчевої Революції. Крім того, хоча б раз на півроку необхідно проводити навчально-розважальні табори, оскільки такі інтегруюючі заходи добре згуртовують молодь, зміцнюють командний дух в організації», – зазначає Олег Касіянчук.

Переглядів: 486 | Додав: sokil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]