Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Вересень » 28 » ...
15:07
...

«Наша Україна» вимагає припинити тиск на патріотичну молодь




Звернення нардепа-комуніста Олександра Голуба до генпрокуратури з вимогою порушити кримінальну справу проти Молодіжного націоналістичного конгресу – це черговий крок влади, спрямований на знищення патріотичного руху української молоді.


Слідом за арештами активістів ВО «Тризуб» ім. С.Бандери, «Патріоту України» та інших організацій, теперішній режим розпочав переслідування МНК - успішної молодіжної організації, яка веде абсолютно відкриту й легальну діяльність та у виховних заходах якої протягом останніх років беруть участь тисячі молодих українців.


Ми категорично засуджуємо всі факти карального використання владою правоохоронних органів для порушення громадянських прав, придушення протестної активності та боротьби з політичними опонентами.


Замість того, щоб розглядати політичні доноси комуністів, правоохоронні органи мають провести розслідування жахливих злочинів комуністичного режиму, які є більш ніж достатньою підставою для заборони діяльності КПУ.


Українофобський характер дій теперішньої влади підкреслює недавнє рішення міністерства Табачника, який курує молодіжну політику в Україні, виділити сотні тисяч бюджетних гривень на фінансування заходів проросійських молодіжних організацій типу Ліги слов’янської молоді, які відверто працюють на інтереси чужої держави.

28 Вересня
Переглядів: 463 | Додав: sokil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]