Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Січень » 29 » ...
16:10
...

«Наша Україна» провела урочисті заходи із вшанування

пам’яті героїв Крут






14:02, 29 Січня

З нагоди 94-річниці подвигу героїв Крут політична партія «Наша Україна» провела урочисті заходи з ушанування пам’яті української молоді, яка загинула в нерівному бою біля станції Крути 29 січня 1918 р., відстоюючи зі зброєю в руках незалежність Української держави.

В акції на станції Крути, що на Чернігівщині, взяли участь представники президії, народні депутати-«нашоукраїнці», представники молодіжного руху, громадських організацій та інших патріотичних партій.

Виступаючи на мітингу, голова Чернігівської обласної організації партії Микола Оніщук сказав: «Сьогодні ми вшановуємо пам'ять української молоді, яка загинула, захищаючи українську державу, і схиляємо голови перед героїзмом цих юнаків». Він відзначив, що нині перед Україною стоять не менш значущі виклики, що стосуються нашого права на власну історію, власних героїв, на право мати власну мову й землю, на незалежну правову державу.


«Зараз, як ніколи, важливим є усвідомлення того, що тільки єдність може зберегти нашу державу, зробити її рівною в сім’ї європейських народів», - наголосив Оніщук.
Переглядів: 488 | Додав: sokil | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]