Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Грудень » 25 » ...
13:57
...

Активісти «Нашої України» у Полтаві відзначили

День Соборності






17:06, 23 Січня

На заклик «Просвіти» громадськість Полтави відзначила День Соборності України. Біля меморіальної дошки Симонові Петлюрі, яка знаходиться на будівлі Полтавської державної Аграрної академії, відбулося врочисте зібрання.

Народний депутат, член політради «Нашої України» Микола Кульчинський зачитав Заповіт Симона Петлюри і запросив панотців УПЦ Київського Патріархату Миколу Храпача та Вячеслава Рукаса відправити панахиду за полеглими борцями за визволення України.

«Будь-яка гуманітарна політика української держави, не спрямована на подолання наслідків російської окупації України, на виправлення колосальних деформацій внутрішнього світу українців, завданих більш ніж трьохсотлітнім пануванням російського імперіалізму, буде означати відновлення політики національного поневолення української нації», - відзначив Кульчинський.

На його переконання, українській мові, культурі потрібне вкрай дбайливе ставлення з боку і всього суспільства, і самої держави.

«Це буде справедливо. Тільки так і має бути», – наголосив народний депутат. Інші промовці – представники різних політичних сил, наголошували на значенні Дня Соборності для України, адже цей день визначив майбутнє української нації на віки вперед.               
Переглядів: 459 | Додав: sokil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]