Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 15 »

Звернення Віктора Ющенка з приводу перереєстрації членів партії «Наша Україна»
11:48

Звернення Віктора Ющенка з приводу перереєстрації членів партії «Наша Україна»


                                                                         




Звернення Віктора Ющенка 

14:35, 14 Березня

Відповідно до рішення Політичної Ради партії «Наша Україна» від 09.02.2013 року «Про перереєстрацію членів партії» та згідно Положення «Про порядок перереєстрації членів партії», звертаюся до Вас із закликом підтвердити своє членство в Партії.

 

Нещодавно ми стали свідками чергових спроб зсередини знищити нашу партію, але їхнім руйнівним наслідкам ми поставили надійні перешкоди. Тепер маємо закріпити нашу перемогу формальною процедурою перереєстрації. Так ми підтвердимо нашу згуртованість, спільність наших цілей та відданість одним цінностям. Кожен має відповісти чесно: ким він є і до якої мети прагне.

 

Спроби дискредитувати через ЗМІ та остаточно знищити нашу політичну силу тривають. Чіткою відповіддю на них має стати наша консолідація, єдина публічна позиція та віра у наші сили.

 

Події, які розгорнулися навколо «Нашої України» - це не новина для української історії. Такими способами уже знищено не одну українську політичну силу.  Ми впізнаємо цей почерк: спочатку йде системна дискредитація лідера, потім відбувається розкол в партії і її остаточне знищення і забуття. В 1992 році так вчинили з Українською Республіканською Партією, потім в 1999 році з Народним Рухом України, а зараз намагаються з «Нашою Україною».

 

Переконаний, що політична партія «Наша Україна» вийде з цих випробувань загартованою. Виключені зрадники та провокатори – це складений тест нашої сили та мудрості. Збагатившись цим досвідом, ми і далі продовжуємо свій шлях у політиці, відстоюємо цілі європейської інтеграції, вільної суверенної нації, демократії, політичних та економічних свобод.

 

Закликаю вас залишатися послідовними в своїх поглядах та разом з нашою партією боротися за одвічне буття української нації.

З повагою,

Віктор Ющенко

Переглядів: 428 | Додав: sokil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]