Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Липень » 7 »

«Наша Україна», УНП та КУН підписали декларацію про об’єднання


12:17

«Наша Україна», УНП та КУН підписали декларацію про об’єднання





11:10, 07 Липня

 

7 липня в Києві відбувся форум патріотичних сил України, на якому було оголошено про об’єднання в єдину патріотичну опозицію політичних партій і громадських організацій, що сповідують національну ідеологію.


Крім «Нашої України», Української народної партії та Конгресу українських націоналістів, до декларації про об’єднання також приєдналось понад 30 громадських організацій, серед яких «Просвіта», «Меморіал», Союз офіцерів України, інші молодіжні, громадські організації патріотичного спрямування.

 


В декларації наголошується, що, крім спільної участі у виборах, партії ставлять за мету формування єдиної української політичної сили.


«Ми, представники патріотичних і національно-демократичних партій, за підтримки громадських організацій та рухів, українських церков заявляємо про об’єднання зусиль для забезпечення політичної відсічі та громадянської протидії наступу антиукраїнських сил», - йдеться в декларації.


Підписанти наголошують, що об’єднуються заради спільних цінностей та цілей, у тому числі відстоєння державної незалежності та безпеки, демократії, цілісності нації, її національної ідентичності, європейському вибору країни та добробуту держави.


«Переконані, що лише об’єднавшись ми зможемо якісно змінити державну політику та повернути Україну на незворотній шлях демократії, добробуту та європейського розвитку», - йдеться в декларації. 
 

Переглядів: 759 | Додав: sokil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]