Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 2 »

ЗАЯВА Молодіжної Ради політичної партії «Наша Україна»
21:58

ЗАЯВА Молодіжної Ради політичної партії «Наша Україна»





16:19, 02 Березня

 

 Шановні однопартійці!

 

Ми, Молодіжна Рада політичної партії «Наша Україна», звертаємося до Вас із закликом не піддаватися на провокації колишнього Голови Політичної Ради Сергія Бондарчука та його поплічників. Їх всіх уже виключено з Партії та позбавлено посад. В даний час Політраду очолює Зіновій Шкутяк, і це офіційно визнано Міністерством юстиції України.

 Але, навіть відлучені від «Нашої України», вони продовжують виконувати задачу по дискредитації нашої Партії та нас з вами. Сьогодні вони хочутьрозпустити та ліквідувати Партію та використовують вас у цій брудній справі. Будь-які рішення та власне саме зібрання не є легітимними і не матимуть жодних юридичних наслідків. Закликаємо вас не мовчати у цьому незаконному зібранні! Викрийте провокаторів!

 Вони нахабно брешуть про співпрацю «Нашої України» з Партією Регіонів.

Проте, версія про технічний проект Банкової з’явилася в «Українській правді» та інших ЗМІ саме через Сергія Бондарчука, який виявився кумом Льовочкіна, а сестра Бондарчука – дружиною радника Президента Януковича.

 Сергій Бондарчук особисто подавав документи «Нашої України» для участі у виборах-2012 до Центральної виборчої комісії. Але замість того, щоб їхати до наших виборців по містах та селах і агітувати за «Нашу Україну», він одразу ж виїхав до Лондона, де мешкає насправді. Сергій Бондарчук відверто саботував виборчу кампанію. В

результаті після виборів він поніс відповідальність перед «Нашою Україною» та був звільнений з посади й виключений з партійних лав. Підставами для цього, зокрема, стали порушення ним Статуту та нанесення шкоди репутації нашої Партії. 

 Така ж доля спіткала і його начебто референта Андрія Ніцоя, який теж не має жодного відношення до «Нашої України». Бути адміністратором у тіні та робити інтриги – одне і те саме для Ніцоя, який свого часу долучився до розколу Руху. У Народному Русі він працював референтом В’ячеслава Чорновола і визначав робочий графік голови партії та носив телефон. До того ж Ніцой був відповідальним за Кіровоградщину. Повертаючись саме з цієї області, В’ячеслав Чорновіл загинув в автомобільній катастрофі. А сам Ніцой був у другому авто, яке залишилося неушкодженим.

   Події навколо Руху теж починалися з серйозних спроб дискредитації лідера В’ячеслава Чорновола, потім відбувся розкол Руху і зрештою – вбивство його лідера. Легко впізнати цю технологію, застосовану тепер до «Нашої України».

 Мета цієї технології одна – знищення патріотичних сил. Технічними виконавцями того, що відбувається довкола «Нашої України», є маловідомі широкому загалу Андрій Ніцой та його новий начальник без політичного досвіду Сергій Бондарчук. Реальні замовники знаходяться далеко від партійних офісів.

 

 Пам’ятаймо: саме наша Партія є єдиною національно-демократичною силою, яка залишилася в українській політиці.

 Закликаємо відданих членів Партії взяти участь у справжньому з’їзді «Нашої України», який відбудеться 18 травня 2013 року.

З повагою,

 Молодіжна Рада політичної партії «Наша Україна»

Переглядів: 460 | Додав: sokil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]