Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Вересень » 7 » ...
14:44
...

«Наше Закарпаття – 2011» знову зібрало друзів

y_790ef8f8.jpgЗ 1 по 7 серпня 2011 року в с.Лумшори Перечинського району відбувся V екологічно-патріотичний табір Молодіжного Союзу Наша Україна «Наше Закарпаття – 2011», в якому взяли участь більше 50 молодих активістів МСНУ та інших громадських організацій Закарпаття, Буковини, Тернопілля та Чернігівщини.
Учасники табору взяли активну участь у захоплюючих спротивних змаганнях, змаганнях з туризму, переправі над водоспадом «Партизан». Гарячі обговорення перспектив розвитку та активізації молодіжного громадського руху тривали після семінарських занять до пізнього вечора.

y_3a302934.jpg
В програмі табору традиційно було заплановано сходження на гору Полонина Руна (1482 м). Під час сходження на Полонину Руну молоді нашоукраїнці прибрали сміття по маршруту та на самій вершині.

Окрім того, протягом тижня тривав конкурс майстерності приготування традиційних закарпатських страв.
Під час урочистого відкриття табору Степан Барна, Голова Молодіжного Союзу Наша Україна та Оксана-Олеся Аврамчук, Голова Закарпатського Молодіжного Союзу, побажали всім фізичної витривалості, позитивних емоцій, успіхів у семінарських заняттях.

«Усвідомлення того, що ми маємо піклуватися про збереження екології нашого краю, вивчати його історію, брати активну участь в громадсько-політичному житті – має стати відправною точкою до формування нового покоління лідерів в політиці та суспільному житті», - зазначила Оксана-Олеся.

За загальною думкою учасників, проводити такі навчально-екологічні таборування набагато частіше.

y_4961c100.jpgy_eac5acd9.jpg
V екологічно-патріотичний табір Молодіжного Союзу Наша Україна «Наше Закарпаття – 2011» відбувся за підтримки голови Ужгородської міської організації партії «Наша Україна» Василя Равлика та Управління у справах молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації.

Переглядів: 552 | Додав: sokil | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]